Beste leden, vrienden en sympathisanten.

Nu 2019 gepasseerd is en 2020 aan de horizon verschijnt kan VBW terugblikken op een erg geslaagd jaar! Een jaar dat zonder de inzet van onze vrijwilligers nooit hetzelfde zou zijn. De raad van bestuur wenst dan ook alle vrijwilligers een voorspoedig nieuwjaar! In het nieuwe jaar zal onze dierbare club 40 jaar bestaan. Het is vanzelfsprekend dat we dit niet onopgemerkt laten voorbij gaan.

Er zijn enkele veranderingen op til, naast onze vertrouwde waarden zoals het familieweekend, paaseistage, de verschillende wandelweekends en onze alpine stages, wordt dit jaar ook tijd gemaakt voor een lokale jeugdcompetitie én een uitgebreide wandel cursus.

Ook zal in het nieuwe jaar extra worden ingezet op de digitalisering van het bestuur. Om een concreet voorbeeld te geven zullen wij in de loop van het jaar overstappen van ons alom bekende richeltje naar een digitale nieuwsbrief. Wij vragen jullie dan ook om je via volgende link in te schrijven: https://bergsportwaasland.be/nieuwsbrief-2/

Als laatste zou ik nog een oproep willen doen! Wil jij of weet jij iemand die wil mee helpen aan de werking van onze club? Hou dan zeker 5 maart vrij en stuur een mailtje voor 19/01/2020 naar vbw@skynet.be.

Dan rest ons nog het volgende om af te sluiten. VBW wenst alle leden en sympathisanten een SPETTEREND 2020!

Een blik op 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *